Hoppa direkt till innehåll
Gå med

Om GameConnect

GameConnect är ett projekt som startades första gången i januari 2004 som en tjänst i Mälarenergi Stadsnät i Västerås. Tanken var att locka ungdomarna till Stadsnätet och visa på fördelarna.
Med tiden expanderades projektet till Sundbybergs stadsnät, Södertälje stadsnät och Karlstads stadsnät. Men svalnande intresse från stadsnäten gjorde att projektet till slut gick mer eller mindre i vila.
Så nu är tanken att GameConnect återigen ska uppstå som ett ställe där spelande ungdomar (och vuxna) kan träffas och delta i tävlingar, spela på servrar och - om man har tur - få sponsring av server av oss.
Den som äger och driver GameConnect är jag, Jonas Eklundh. Jag använder smeknamnet Sandman på sidan och driver ett företag som heter Jonas Eklundh Communication AB. Jag kan nås på email om ni har några frågor.
Det är svårt att veta i förhand hur den här omstarten kommer te sig, men jag har investerat i ny hårdvara för att få igång serverdelen igen åtminstone. Och jag tror om den kommer igång så borde resten flyta igång samtidigt om vi har tur.
4 Kommentarer