css

Magnific

Ansöker om Counter Strike: Source-server
no
Avböjt
Tyvärr så avböjde vi den här ansökningen
KlanMagnific
SpelCounter Strike: Source
Datum2011-04-26

Anledning

Vi är ett gäng som gillar att spela Counter-Strike Source och vi är i behov av en war server.

Vi har en hemsida där vi kan göra reklam för er samt att jag sitter i eran irc och att vi kan göra reklam från våran hemsida till eran och på så sätt kanske göra så den får mer träffar.

Dessutom vill jag passa på att säga att vi alla i klanen vill att eran sida ska bli mer populär och vi ser fram emot kommande tävlingar.
Medlemmar
Röster
 • wartech
  2011-04-28
  wartech
  Negativt:
  På tok för kort ansökan, ni skriver inte heller något som övertalar oss och skulle ge er en warserver sponsring,info vi skulle vilja ha ex, Spelar/kommer ni spela någon liga/ladders på någon community. Hur ska ni ge oss publicitet osv.

  Positivt: Ni har en hemsida med riktig domän.

  Övrigt: Har ni någon statistik över antal besök på eran hemsida ? Genererar den mycket folk vilket i sin tur ger oss reklam som är värd något ?

  Sponsring nekad

  Mvh
 • aleeeexifyyyyy
  2011-05-15
  aleeeexifyyyyy
  Jag tror tyvärr inte på denna ansökan, möjligtvis så har ni missuppfattat GameConnect´s baktanke med att sponsra ut servrar till andra communitys.

  Anledningen till det är att ni med hjälp av GameConnect får en publicserver till eran community helt gratis, där båda parter vinner något på det. Vi får ut reklam om oss, ni förbättrar eran egna community.

  Sköter man sedan detta bra, det vill säga att det spelas mycket på servern och är stor aktivitet, så kan detta belönas med en warserver.

  Är ni villiga och tror att ni kan driva en public server så är ni välkomna med ytterliggare en ansökan!
 • Clusive
  2011-05-15
  Clusive
  Vad för hemsida? Motivera mera så vi vet vad ni är för några. Reklam? Vi vill veta statistik på er hemsida. För kort ansökan. Skriv mycket mer om er själva, hur aktiva ni är, hur länge ni spelat tsmans osv.