css

18Plus

Ansöker om Counter Strike: Source-server
ok
Godkänd!
Den här ansökningen godkändes!
Klan18Plus
SpelCounter Strike: Source
Datum2011-05-26

Anledning

Jag Jobbar på wwwgames4u.se , Jag är accepteringsadmin där , jag är serveradmin också med . på ungefär 10+ servers , jag har erfarenhet , jag är 20 bast jag har spelat i över 4 år , Så jag kan nog både ett och annat! Jag vet hur hur server ska skötas , Jag vet hur den blir populär ! det gäller att jobba o ta tag i sakerna man ska göra , som sagt man måste göra nytta för att en server ska flytta på , har 100 ideer om hur servern ska se ut , Jag vet att Surf servers Är riktigt populära bland Yngre Och det är dom som spelar mest , Att göra en surf server populär är inte svårt, Give me a Try. Osv om jag har hand om G4u publics sevrers har dom 10 Andra admins , Jag har all tid i världen att Fixa o dona med en Server som sedan ska bli populär , Jag tycker det är roligt att fixa o dona med servers o låta folk ha roligt och träffa kompisar , spela med varandra och allt sådant :)

JO varför just vi skall få sponsring från er? Det är för att ni kan lita på oss , Vi kommer absolut att administrera Servern och göra den populär , Vi alla spelar Counter strike source hela tiden , Det Är en av de bästa sakerna vi vet att göra .. Aktiva ? Det är väl en dum fråga ;) Jag är aktiv så mkt jag bara kan & kommer vara online så mkt jag bara kan , Spelar dagligen Cs , Online flera timmar varje dag. Och vi är absolut mogna att hantera det som krävs. Ingen tvivel om den saken

för detta är vår hobby , vi tycker om att spela css och spela med andra folk , Dessutom de flesta av oss varit admin,Vi har erfarenhet av spelet , och hur man sköter sig OSV ..

mvh // Felix
Medlemmar
Röster
 • aleeeexifyyyyy
  2011-05-26
  aleeeexifyyyyy
  Nu är det en helt OK ansökan. Kommer att rösta JA med reservation för att kunna ändra mitt svar i efterhand om jag inte får en bra respons på min fråga, hur skulle ni göra så att GameConnect får reklam, för det är trots allt det vi vill ha när vi sponsrar ut servrar, annars fanns det ingen anledning till det.

  Får jag ett bra svar, så blir det ett definitivt JA från min sida!
 • wartech
  2011-05-27
  wartech
  Håller med ovanstående, men hur ska du administrera en bra server härifrån samtidigt som du ska sköta 10 servers från games4u ? Det vill jag gärna ha svar på, annars säger jag JA.
 • Sandman
  2011-05-30
  Sandman
  Jag röstar nu ja när han svarat mig personligen :)