cs

ImmensoGaming

Ansöker om Counter Strike-server
no
Avböjt
Tyvärr så avböjde vi den här ansökningen
KlanImmensoGaming
SpelCounter Strike
Datum2011-12-27

Anledning

VÅRAN HEMSIDA:
www.immenso-gaming.com

IRC KANAL:
#IMMENSO-GAMING.COM @ QUAKENET.ORG

IMMENSO-GAMING SPONSORANSÖKAN!
Immenso-Gaming är en Community/förening med 3 stycken lag inom esporten. Vi bildades 2011 den 10 maj av förenings ansvarig Robin "MiKaNo" Persson. Vi försöker och försöker satsa på långt vi kan inom esporten och vi har en väldigt bra början. Vi har sponsor av maxfps.se just nu som sponsrar ut rabatt till våra cup priser just nu och en grymt snygg hemsida av webbmasten Robin Persson. Allihopa är runt 16 - 19 år gamla och vi verkligen brinner för esporten som ni kanske förstår. Vi kommer åka Dreamhack i sommar och vi håller på och designa tröjor till våran Community som vi kommer först och främst ha vårat namn på och dels våra sponsorer. Detta året kommer vi inte ha någon monter på Dreamhack men till winter 2012 så kommer vi ha en monter med massa 1on1 tuneringar med fina priser från maxfps och dels era också om vi får eran sponsor som vi hoppas att vi får!
Vi kommer gå med i Sverok eller goodgame om ett tag. Vi vill bara se så allt fungerar här i communityn innan vi börjar betala för sverok eller goodgame.
Och vi kommer göra reklam för er på våran hemsida dels under sponsors och sedan en nyhet om er för sponsringen. Senare somsagt ska vi ju fixa tröjor till Dreamhack Summer 2011 och såklart kommer eran och maxfps logo vara med där.

IMMENSO-GAMING STYRELSEN:
Robin "MikaNo" Person: Webmaster/Förenings Ansvarig
Sebastian "kellerjKE" Keller: Moviemaker/CupAdmin
Oscar "oggtrean" Johansson: Systemutvecklare

VAD VI SÖKER AV ER I GAMECONNECT:
Det vi söker av er är en Counter Strike 1.6 Server som vi kommer sponsra ut till vårat nya lag som kommer hänga med oss på LAN och massa annat smått och gått. Just nu har vi inget CS lag men det står mellan 2 lag som är riktigt bra och verkligen vill spela för oss. Så om cirka 1 månad så vet vi vilka som kommer med.

NÄSTA EVENTS:
Nästa eventet kommer blir rzlan.se och Infernoonline leuage för Counter Strike 1.6 lagets del om 2 månader.
Medlemmar
Röster
 • wartech
  2011-12-27
  wartech
  Hejsan Immenso,

  Jag tycker eran ansökan är absolut helt ok och motiverande. jag röstar JA och vi kommer kunna ge er fler än en server om ni så önskar och lever upp till våra krav.

  Mvh

  EDIT: När ni skriver en ansökan som är sanningsbaserad kan ni få servers. Men nu har jag fått fram andra uppgifter vilket gör mig ytterst besviken. Hade jag haft privilegier att stänga av er från siten hade jag gjort det direkt.
 • aleeeexifyyyyy
  2012-01-02
  aleeeexifyyyyy
  Har fått fram uppgifter som inte verkar överensstämma med något av det ni angett.

  Dessutom verkar communityn ha dött ut med hemsidan
 • red
  2012-01-04
  Samma som alexifyy har fått uppgifter av att det ni säger inte stämmer.

  Tyvärr nej.

  Hade ni levt upp till de ni sa hade ni fått ett ja.
 • GeT_LosT
  2012-01-12
  GeT_LosT
  Jag håller med föregående talare.
  Finna inget i denna sökning som talar för annat är Sponsring.

  Edit.
  Kan inte annat än att avslå eran ansökan. Bättre att tala sanning de kommer man längst på.