cs

Reality

Ansöker om Counter Strike-server
ok
Godkänd!
Den här ansökningen godkändes!
KlanReality
SpelCounter Strike
Datum2011-05-15

Anledning

Tjenare vi tänkte göra en ny ansökan om att bli sponsrad av er med en counter-strike 1.6 server vi kommer att göra vårt absolut bästa för att få servern populär, Och då vi samarbetar med en community som snart kommer upp så kommer ju vi få flera spelare då det kommer komma upp på deras hemsida att servern finns. Sedan kommer ni självklart få en logg på deras sida när den kommer upp. Vi ska bara ta in erfarna och mogna admins så att dom och vi kan se att sidan får en hög klass, och även veta att alla är välkommna FÖRUTOM FUSKARE! som vi ska ta väldigt hårt på på våran server om ni sponsrar oss, det ska inte heller vara några svårdommar och trakaserier eller körnsord då det blir ban eller en varning beroende på vilket sorts regelbrott det blir. Vi kommer även att ha ett krav om man ska vara admin, då man måste skicka ut servern på mirc och alla sina vänner, och även ge lite spons för eran sida, servern kommer då få ett större antal gamers. Och även det med att vi har kontakt med en community, kommer vi även få mer spelare från deras sida, när den kommmer upp!
Klanen heter Reality och vi har hållit ihop ett bra tag, och spelat lite på skoj men nu har vi börjat spela seriöst och tänkt satsa på esl och dylikt. mvh/ meQ
Medlemmar
Röster
 • wartech
  2011-05-15
  wartech
  Hm, en bättring från förra ansökan. Men fortfarande lite osäker. Men aja låt gå :) Jag tycker vi kan ge er en chans!

  OBS - tar bort er förra ansökan.
 • aleeeexifyyyyy
  2011-05-15
  aleeeexifyyyyy
  Jag tycker att ansökningen är helt OK, men inte fullt så bra som den skulle kunna vara.

  Detta är vad jag vill säga en "klassisk ansökning", det vill säga att man kommer vara stenhårda på svordomar, könsord och andra regelbrytare, och detta är en sak som jag av egen erfarenhet inte kommer kunna hållas.

  Det finns 2 scenarior, antingen att det kommer bli rekord i antal bans pga "milda regelbrott" och det i sig kommer resultera i litet antal spelare eller så kommer det att spåra ut och det blir fullt med svordomar och regelbrott då administratörer har olika åsikter om vad ett viss regelbrott ska resultera i för straff.

  Men jag tror att ni läser detta och tar med er tipsen och därför är jag villig att ge er en chans att visa att ni kan leva upp till det ni sagt i ansökningen! Ni får ett Ja från min sida, lycka till! :)
 • Clusive
  2011-05-15
  Clusive
  Ni låter seriösa och så men ni verkar sakna erfarenhet. Ni har en mixxad ålder på era members och jag tycker själv att mogenhet är en stor sak. Hur vet ni att ni kommer få den spelbar? Haft server innan. Hur kan ni ge oss reklam? osv. Jag tycker tyvärr inte detta är tillräckligt för att få en server mer motivering till hur ni ska få server och rulla osv. Ledsen grabbar!
 • Sandman
  2011-05-17
  Sandman
  Går på wartech här, låt oss ge dem en chans