css

Aspiration

Ansöker om Counter Strike: Source-server
ok
Godkänd!
Den här ansökningen godkändes!
KlanAspiration
SpelCounter Strike: Source
Datum2011-05-21

Anledning

Vi i High Definition började för snart 1 och ett halvt år sedan. Vi var några polare som startade genom att vi såg varandras styrkor när vi spelade mot varandra. Så vi snackade ihop oss för att vi kände att vi hade potential. Vi är 5 st som alltid är seriösa under match och skriker alltid på varandra för att bli peppade. Vi alla älskar att spela och det finns ingen som skulle svika laget..

Att driva en public server har 1 av oss väldigt bra erfarenhet av då han själv är Public administratör och vi har redan planer på hur servern skulle se ut,
Då vi endast kommer köra med aim mapps och inga standard mapps.

Vi hoppas ni ser något intresse om detta och hörs på återseende :)

Mvh

High Definition
Medlemmar
Röster
 • Clusive
  2011-05-21
  Clusive
  Jag tror dessa spelare kan lyckas bra. Bra struktur och jag tror de kan locka ganska så mycket spelare till publicservern. Jag har själv spelat med några av dem och vet att dom är bra. Jag hoppas ni kan locka mycket folk då ni har bra erfarenhet av CSS-Världen. Riktigt bra killar! Så jag säger JA.

  Mvh Clusive
 • wartech
  2011-05-21
  wartech
  Känner igen era namn, och clusive är en kille jag har koll på så litar på hans omdöme. Jag säger JA - Lycka till :)
 • aleeeexifyyyyy
  2011-05-22
  aleeeexifyyyyy
  Jag känner igen åtminstående 2 namn vad jag kan komma på nu som jag sett på publicservrar förr i tiden, och dessa har jag fått ett bra intryck.

  Ni snittar cirka 16-17 år vilket är väldigt bra, plus att jag vet att jag kan ha bra kontakt med Dezin om det skulle vara något.

  En bra ansökan helt enkelt! GL HF!