profile_cover
sandman3
Sandman M45
Det är jag som driver www.GameConnect.se, och har gjort det från början. Jag försöker delegera så mycket som möjligt till övriga i Crew, men det är jag som bär ansvaret för tjänsten i slutändan
 • guestbook
  2011-12-26
  Tjenare. Råkade skria fel email på mitt konto när jag registrerade. Kan du fixa det? Kontonamnet är hew. Och emailen kan du gärna ändra till den som är iskriven här. Tack!

  / hew
 • member_female
  2011-07-03
  Vi i dreamnet teamet har i väntan på vår server väntat i nästa 2 veckor nu, jag undrar vad det kan vara som tar sånn tid, wartech skickade jag ett mail till, han svarade och frågade vad vårat team hette, nu har han inte varit aktiv på 2 dagar.
  Jag börjar bli lite ängslig nu.

  / albin2009 F27
 • member_female
  2011-06-27
  Hej sandman, jah oppas att du sett följande uppgifter som jag har anget i sponsoransökan och i alexify's gästbok, angående ansökan så är det stora gramatiska fel, där det står hostbay ska det egentligen stå gameconnect.
  Detta beror på att vi i Dreamnet teamet ansöka sponsor hos hostbay, dom nekade oss för att dom helt enkelt inte kunde sponsra oss, däremot så erbjöd dom billigare priser till oss, men vi nekade.
  Det var då vi upptäckte Gameconnect, jag hoppas att detta fel påverkar våran ansökan.
  Hälsningar Dreamnet crew!!

  / albin2009 F27
 • sandman3
  2011-05-31
  Hejsan! Funkar detta tro?

  / Sandman M45
 • guestbook
  2011-03-29
  Hejsan Jonas,

  Jag får 403 error när jag trycker på 'skicka' när jag fyllt i mina uppgifter vid registrering.

  Hur gör jag för att kunna genomföra en registrering ?

  Patrik.B

  / Patrik
2 besökare, (2 gäster)
#inlineditbutton