Ok, för er som inte laddat ned demot via PSN eller XBLA - Gööör det! Helt underbart spel detta kommer bli! Det är tokigt kort och är över en gigabyte att ladda ned men det är lätt värt det.
133624564455284

Jag skrev en recension av [http://www.level7.nu/spel/spel.php?id=1&show=text&aid=36704:Jedi Outcast] för länge sedan där jag skrev:

Men det slutar inte där. Snart nog så träffar du på "Reborn" och det var då jag fick en otrolig aha-upplevelse, min första ljussabelstrid! Striderna blir helt underbart vackra och även om man måste vänja sig vid hur man ska röra sig och när man ska trycka är resultatet en direkt underbar upplevelse. Första gången jag mötte två samtidigt hade jag sparat precis innan, jag spelade om den striden säkert tio gånger och rös i kroppen hela tiden.
starwarstheforceunleashed203
Och även om uppföljaren, Jedi Academy, hade förfinat ljussabelstriderna avsevärt så var den där första känslan av att slåss som en riktig Jedi fantastisk och fram till Force Unleashed helt obesegrad.
Men när man använder "charged force push" och släpper lös kraften mot en klunga av ett tiotal storm troppers varpå dom flyger ett femtiotal meter, lådor rullar iväg och stora metalldörrar bänds sönder så är känslan densamma. Man är otroligt stark i kraften och även om man måste portionera ut den och hålla koll på mätarna så är det en helt fantastisk upplevelse.
93315620080513screen006981811488
Som sagt, demot är väldigt kort och det avslutas med att man klyver en AT-ST på mitten (ja, en spoiler kanske men vad tusan, det är skoj ändå) vilket i sig är rätt så fränt. Spelet släpps 19 september och jag har haft det förbokat i snart ett år.
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst